Βρέθηκαν τα σύνεργα του μακελάρη της Τουλούζης - iefimerida.gr
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR
ΚΟΣΜΟΣ 

Βρέθηκαν τα σύνεργα του μακελάρη της Τουλούζης

Ενα κράνος και τμήματα από προφυλακτήρες τροχών από σκούτερ, τα οποία εικάζεται ότι χρησιμοποίησε ο μακελάρης της Τουλούζης για να διαπράξει τις δολοφονίες, εντόπισε χθες η γαλλική αστυνομία.

Τα «σύνεργα» του εγκλήματος εντοπίστηκαν μέσα σε ένα αυτοκίνητο, Renault Clio, το οποίο ανήκει σε έναν άντρα που μένει στην ίδια διεύθυνση με τον Μοχάμεντ Μεράχ.

Το αυτοκίνητο βρέθηκε στο χωριό Σεν Παπούλ, χωριό στο διαμέρισμα της Ομπ. Οι κάτοικοι του χωριού κινητοποιήθηκαν όταν παρατήρησαν ότι βρισκόταν εδώ και πολλές ημέρες στο ίδιο σημείο.

Στο εσωτερικό του αυτοκινήτου βρέθηκε ένα κράνος και τμήματα του σκελετού μιας μηχανής Yamaha T Max, η ίδια μάρκα με το σκούτερ που χρησιμοποίησε ο Μοχάμεντ Μεράχ στις δολοφονίες τριών παιδιών και ενός καθηγητή, καθώς και τριών αλεξιπτωτιστών ανάμεσα στις 11 και στις 19 Μαρτίου.

Στις διαπραγματεύσεις του με τους αστυνομικούς ο Μεράχ είχε πει που βρίσκεται το σκούτερ, το οποίο είχε κλαπεί στις αρχές Μαρτίου.

Η ανακάλυψη αυτή στο Σεν-Παπούλ μπορεί να εξηγήσει γιατί ένα σκούτερ διαφορετικού χρώματος εμφανίστηκε και στις σκηνές των τριών εγκλημάτων.

(ΑΠΕ - ΜΠΕ)

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ