Δυο ανώτεροι αξιωματικού του αμερικανικού στρατού επισκέπτονται το Ισλαμαμπάντ - iefimerida.gr
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR
ΚΟΣΜΟΣ 

Δυο ανώτεροι αξιωματικού του αμερικανικού στρατού επισκέπτονται το Ισλαμαμπάντ

Δυο ανώτεροι αξιωματικοί του αμερικανικού στρατού συναντώνται σήμερα με πακιστανούς ομολόγους τους στο Ισλαμαμπάντ, ανακοίνωσε ο πακιστανικός στρατός.

Είναι η πρώτη επίσημη αμερικανική επίσκεψη στο Πακιστάν από το νατοϊκό βομβαρδισμό που στοίχισε τη ζωή σε 24 πακιστανούς στρατιώτες, το Νοέμβριο.

Αυτή η επίδειξη δύναμης του ΝΑΤΟ στο Αφγανιστάν (Isaf) προκάλεσε νέα κρίση στις σχέσεις της Ουάσινγκτον με το Πακιστάν, το οποίο αποφάσισε σε αντίποινα να κλείσει τις οδούς ανεφοδιασμού των νατοϊκών δυνάμεων στη γειτονική χώρα.

Εκπρόσωπος του πακιστανικού στρατού, ο οποίος δεν κατονομάζεται, δήλωσε ότι οι αμερικανοί στρατηγοί Τζέιμς Μάτις, αρχηγός της κεντρικής διοίκησης του αμερικανικού στρατού και ο Τζον 'Αλεν, διοικητής της δύναμης του ΝΑΤΟ στο Αφγανιστάν (Isaf) έφθασαν στο Πακιστάν. Οι δυο στρατηγοί θα συναντηθούν εντός της ημέρας με τον αρχηγό του γενικού επιτελείου των πακιστανικών ενόπλων δυνάμεων στρατηγό Ασφάκ Καγιάνι.

(ΑΠΕ - ΜΠΕ)

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ