Ο πρόεδρος της ΠΓΔΜ παρέστη σε δεξίωση για την εθνική επέτειο της 25ης Μαρτίου - iefimerida.gr
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR
ΚΟΣΜΟΣ 

Ο πρόεδρος της ΠΓΔΜ παρέστη σε δεξίωση για την εθνική επέτειο της 25ης Μαρτίου

Ο πρόεδρος της ΠΓΔΜ Γκιόργκι Ιβάνοφ παρέστη στη δεξίωση που παρέθεσε, σήμερα, για την εθνική επέτειο της 25ης Μαρτίου, η επικεφαλής του Γραφείου Συνδέσμου της Ελλάδας στα Σκόπια, πρέσβης Αλεξάνδρα Παπαδοπούλου.

Είναι η πρώτη φορά που πρόεδρος της ΠΓΔΜ παρίσταται σε δεξίωση για την ελληνική εθνική επέτειο.

Στη δεξίωση που πραγματοποιήθηκε στην ελληνική πρεσβευτική κατοικία στα Σκόπια, παρέστησαν επίσης ο υπουργός Άμυνας της ΠΓΔΜ Φάτμιρ Μπεσίμι, ο αρχηγός του μεγαλύτερου αλβανικού κόμματος στην ΠΓΔΜ, DUI, Αλί Αχμέτι, οι πρώην πρωθυπουργοί της ΠΓΔΜ Βλάντο Μπούτσκοφσκι και Λιούπτσο Γκεοργκίεφσκι, πρέσβεις ξένων χωρών στην ΠΓΔΜ, εκπρόσωποι του επιχειρηματικού κόσμου και ελληνικών επιχειρήσεων που δραστηριοποιούνται στη χώρα.

Ο υπουργός Άμυνας της ΠΓΔΜ Φάτμιρ Μπεσίμι θα επισκεφθεί αύριο την Πολυεθνική Ταξιαρχία Νοτιοανατολικής Ευρώπης (SEEBRIG) που εδρεύει στη Λάρισα και στο περιθώριο της επίσκεψης αυτής θα συναντηθεί με τον υπουργό Άμυνας της Ελλάδας Δημήτρη Αβραμόπουλο.

(ΑΠΕ - ΜΠΕ)

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ