Πάπας: «Φέρω στην καρδιά μου τις προσδοκίες όλων των Κουβανών» - iefimerida.gr
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR
ΚΟΣΜΟΣ 

Πάπας: «Φέρω στην καρδιά μου τις προσδοκίες όλων των Κουβανών»

«Φέρω μέσα στην καρδιά μου τις δίκαιες προσδοκίες όλων των Κουβανών», τόνισε ο Πάπας Βενέδικτος ΙΣΤ' κατά την άφιξή του στο αεροδρόμιο του Σαντιάγο ντε Κούβα, πρώτο σταθμό του στη διήμερη επίσκεψή του στη νήσο.

«Φέρω μέσα στην καρδιά μου τις δίκαιες προσδοκίες και τις νόμιμες επιθυμίες όλων των Κουβανών, όπου και να βρίσκονται αυτή, τις οδύνες και της χαρές τους, τις ανησυχίες και τις ευγενέστερες ευχές τους, και με τρόπο ιδιαίτερο αυτές των νέων και των πρεσβυτέρων, των εφήβων και των παιδιών, των ασθενούντων και των εργαζομένων, των εγκαθείρκτων και των οικογενειών τους, καθώς και αυτές των πτωχών», τόνισε ο Πάπας ενώπιον του Κουβανού προέδρου Ραούλ Κάστρο, ο οποίος τον υποδέχθηκε στο αεροδρόμιο του Σαντιάγο ντε Κούβα, 900 χλμ νοτιοανατολικά της Αβάνας.

(ΑΠΕ - ΜΠΕ)

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ