Βρετανία: Πρώην τραπεζίτης από τη Ρωσία νοσηλεύεται, αφού δέχθηκε πολλούς πυροβολισμούς - iefimerida.gr
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR
ΚΟΣΜΟΣ 

Βρετανία: Πρώην τραπεζίτης από τη Ρωσία νοσηλεύεται, αφού δέχθηκε πολλούς πυροβολισμούς

»Ρώσος πρώην τραπεζίτης», εξόριστος στη Βρετανία, είναι «πολυτραυματίας» μετά τους εναντίον του πυροβολισμούς στο Λονδίνο, «πιθανώς σε υλοποίηση σχεδίου δολοφονίας», ανακοινώνει αργά σήμερα η Σκότλαντ Γιάρντ. «Το συμβάν αντιμετωπίζεται, από εμάς, ως απόπειρα δολοφονίας».

Η κατάσταση του θύματος, που φρουρείται, κρίνεται από τους θεράποντες γιατρούς του : «κρίσιμη όμως σταθερή».

Η Σκότλαντ Γιάρντ δεν κατονομάζει το θύμα. Ομως, βρετανικά μμε μεταδίδουν ότι πρόκειται για τον 45χρονο Γερμανό Γκορμπούντσοφ.

Διευκρινίζουν ότι πυρβολήθηκε από έναν λευκό άντρα, πολλές φορές,«"καθώς ετοιμαζόταν να εισέλθει σε συγκρότημα πολυκατοικιών» στο ανατολικό Λονδίνο.

Ενας ύποπτος άντρας διέφυγε τρέχοντας, δήλωσαν αυτόπτες μάρτυρες στη συνέχεια.

Από τη Σκότλαντ Γιάρντ αποκλείστηκε η εκδοχή, το οργανωμένο έγκλημα να θέλησε να εξοντώσει τον πρώην τραπεζίτη από τη Ρωσία.

Το θύμα ανέπτυσσε τραπεζική δραστηριότητα στο Μόλδοβα, αλλά και στη Ρωσία, γράφουν οι ρωσικές εφημερίδες.

Απ την πλευρά της η βρετανική Mail αναφέρεται στη «φημολογία» επιλήψιμων ποινικώς πράξεων του Γκορμπούντσοφ, στο Μόλδοβα.

Επίσης, το θύμα έχει συσχετιστεί από μάρτυρες, που έχουν καταθέσει στη Ρωσία, με τα πυρά που δέχθηκε στη Μόσχα, στη διάρκεια του '09, ο Ρώσος τραπεζίτης Αλεξάντερ Αντόνοφ, από τρείς Τσετσένους.

(ΑΠΕ-ΜΠΕ)

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ