Κύπρος: Συγχαρητήρια Mαρτένς στον πρόεδρο του ΔΗΣΥ Αναστασιάδη - iefimerida.gr
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR
ΚΟΣΜΟΣ 

Κύπρος: Συγχαρητήρια Mαρτένς στον πρόεδρο του ΔΗΣΥ Αναστασιάδη

Ο πρόεδρος του Ευρωπαϊκού Λαϊκού Κόμματος (ΕΛΚ) Βίλφριντ Μαρτένς συγχάρηκε τον πρόεδρο του ΔΗΣΥ Νίκο Αναστασιάδη για την εκλογή του ως υποψηφίου του κόμματός του στις προεδρικές εκλογές του 2013 στην Κύπρο.

Ο πρόεδρος του ΕΛΚ στο μήνυμά του αναφέρει ότι «ο Νίκος Αναστασιάδης είναι ένα σημαντικό κεφάλαιο για την Κύπρο στην Ευρώπη και για την Ευρώπη στην Κύπρο και οι Ευρωπαίοι ηγέτες έχουν εκτιμήσει το πολιτικό του κύρος και τη δέσμευσή του για τη διασφάλιση της επικύρωσης της Συνθήκης της Λισαβόνας από την Κυπριακή Βουλή πριν από 4 χρόνια».

«Είμαι πεπεισμένος ότι κατά τη διάρκεια της προεκλογικής εκστρατείας οι ψηφοφόροι θα αναγνωρίσουν ότι ο Νίκος Αναστασιάδης είναι ο μόνος προεδρικός υποψήφιος που μπορεί να εγγυηθεί μια κεντρική θέση και επιρροή της Κύπρου στην ΕΕ», καταλήγει ο κ. Μαρτένς.

(ΑΠΕ - ΜΠΕ)

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ