Η απερχόμενη υπουργός Εμπορίου της Κύπρου διαψεύδει ότι υπέβαλε την παραίτησή της - iefimerida.gr
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR
ΚΟΣΜΟΣ 

Η απερχόμενη υπουργός Εμπορίου της Κύπρου διαψεύδει ότι υπέβαλε την παραίτησή της

H απερχόμενη υπουργός Εμπορίου Πραξούλα Αντωνιάδου, η οποία αντικαθίσταται στον σημερινό μερικό ανασχηματισμό, από τον υπουργό Εσωτερικών Νεοκλή Συλικιώτη, δήλωσε ότι ουδέποτε υπέβαλε γραπτώς ή προφορικώς παραίτηση από τη θέση τής υπουργού Εμπορίου.

Η κ. Αντωνιάδου, κλήθηκε να σχολιάσει δηλώσεις του Προέδρου της Κυπριακής Δημοκρατίας Δημήτρη Χριστόφια, ο οποίος είπε ότι «η υπουργός Εμπορίου, υπέβαλε την παραίτησή της πριν από δεκαπέντε μέρες».

Ερωτηθείς για τους λόγους που οδήγησαν στην αντικατάσταση της υπουργού Εμπορίου, ο Πρόεδρος Χριστόφιας απάντησε ότι η κ. Αντωνιάδου «έχει υποβάλει την παραίτησή της και την έχω αποδεχθεί. Απλά».

Η κ. Αντωνιάδου, στις δηλώσεις της αναφέρθηκε σε επιστολή που απέστειλε στον Πρόεδρο Χριστόφια στην οποία μεταξύ άλλων σημειώνει ότι «μεταφορά μηνυμάτων προς εσάς από συνεργάτες σας αναφορικά με τις δικές μου προθέσεις ήταν παραπλανητικές. Ανέμενα ότι θα διδόταν η ευκαιρία στην υπουργό να συναντηθεί προσωπικά με τον Πρόεδρο για να υπάρξει επαρκής επικοινωνία».

Στην επιστολή της υποστηρίζει ότι «η ίδια υπέστη τόσο εσωτερικές όσο και εξωτερικές πιέσεις και διαβολή στο έργο της ως υπουργός Εμπορίου».

Η κ. Αντωνιάδου άφησε αιχμές εναντίον μελών της διυπουργικής επιτροπής για το θέμα του φυσικού αερίου, και κατήγγειλε ότι σε ορισμένες περιπτώσεις την πίεζαν να ενεργήσει αντίθετα με την πολιτική του Προέδρου Χριστόφια.

(ΑΠΕ - ΜΠΕ)

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ