Η ΓΣΕΕ στηρίζει τις εκδηλώσεις για την εξάλειψη των φυλετικών διακρίσεων - iefimerida.gr
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR
ΕΛΛΑΔΑ 

Η ΓΣΕΕ στηρίζει τις εκδηλώσεις για την εξάλειψη των φυλετικών διακρίσεων

Την υποστήριξή της στις εκδηλώσεις που θα γίνουν αύριο (Σάββατο) και στις 24 Μαρτίου, στο πλαίσιο της Παγκόσμιας Ημέρας για την Εξάλειψη των Φυλετικών Διακρίσεων, εκφράζει με ανακοίνωσή της η Γενική Συνομοσπονδία Εργατών Ελλάδας

Στην ανακοίνωσή της η ΓΣΕΕ, αναφέρεται αόριστα χωρίς να τις κατονομάζει, σε «ακραίες και αντιδημοκρατικές φωνές», που «επιχειρούν να επιβάλλουν ρατσιστικές και φασιστικές απόψεις» και προσθέτει, ότι «καμιά απειλή και καμιά απαγόρευση δεν μπορεί να γίνει αποδεκτή από το συνδικαλιστικό και κοινωνικό κίνημα της χώρας μας».

Διάφορες «κινήσεις» και «ομάδες πολιτών» έχουν εξαγγείλει για αύριο συλλαλητήριο στα Προπύλαια του Πανεπιστημίου και το ερχόμενο Σάββατο 24 Μαρτίου στην πλατεία Κοτζιά. Ανάλογες εκδηλώσεις θα πραγματοποιηθούν και σε άλλες πόλεις της Ελλάδας.

(ΑΠΕ - ΜΠΕ)

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ