Μίχος: Η «Κοινωνική Συμφωνία» λέει όχι στην προεκλογική συνεργασία με τη ΔΗΜΑΡ - iefimerida.gr
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR
ΠΟΛΙΤΙΚΗ 

Μίχος: Η «Κοινωνική Συμφωνία» λέει όχι στην προεκλογική συνεργασία με τη ΔΗΜΑΡ

«Όχι»στο ενδεχόμενο προεκλογικής συνεργασίας με τη Δημοκρατική Αριστερά του Φώτη Κουβέλη, λέει η «Κοινωνική Συμφωνία», σύμφωνα με τον Λάμπρο Μίχο, έναν από τους επτά βουλευτές που συνυπέγραψαν την ιδρυτική διακήρυξη του κόμματος.

«Δε νομίζω ότι υπάρχει κάποια τέτοια πρόβλεψη και συζήτηση. Θα τον αφήσουμε (σ.σ. τον κ. Κουβέλη) να χαρεί τα δημοσκοπικά ποσοστά του», είπε στον ραδιοσταθμό ΒΗΜΑ.

Δήλωσε, επίσης, αισιόδοξος για το αποτέλεσμα στις εκλογές, καθώς «φαίνεται πως οι μη προνομιούχοι δεν εκπροσωπούνται από το σημερινό ΠΑΣΟΚ, κι αυτό το βλέπουμε καθημερινά από τις συμπεριφορές των ηγετικών στελεχών του νέου ΠΑΣΟΚ» και πρόσθεσε: «Βλέπω μεγάλη κινητικότητα προς το κόμμα μας. Το ΠΑΣΟΚ έχει μετεξελιχθεί σ΄ ένα μόρφωμα».

Ο κ. Μίχος ανέφερε πως ο κ. Καστανίδης θα έχει και την ευθύνη του προεκλογικού αγώνα, εκτός από την κοινοβουλευτική εκπροσώπηση του κόμματος, ενώ η κ. Κατσέλη έχει αναλάβει την ευθύνη του κόμματος ως πρόεδρος.

Πηγή: (ΑΠΕ-ΜΠΕ)

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ