Μεταφέρθηκε εκτός Αφγανιστάν ο δολοφόνος των αμάχων... - iefimerida.gr
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR
ΚΟΣΜΟΣ 

Μεταφέρθηκε εκτός Αφγανιστάν ο δολοφόνος των αμάχων...

Ο Αμερικανός υπαξιωματικός που φέρεται ότι δολοφόνησε 16 Αφγανούς αμάχους την Κυριακή στην νότια αφγανική επαρχία Κανταχάρ μεταφέρθηκε εκτός του Αφγανιστάν, δήλωσε σήμερα εκπρόσωπος του αμερικανικού υπουργείου Άμυνας, ο οποίος δεν διευκρίνισε σε ποια τοποθεσία μεταφέρθηκε.

«Μεταφέρθηκε εκτός της χώρας σε άλλο κέντρο κράτησης», δήλωσε σε δημοσιογράφους ο αξιωματικός του ναυτικού Τζον Κίρμπι, σημειώνοντας ότι ο αμερικανικός στρατός ή οι διεθνείς συμμαχικές δυνάμεις δεν διαθέτουν στο Αφγανιστάν σωφρονιστικές υποδομές για την υποδοχή του φερόμενου ως δράστη εγκλημάτων αυτής της κλίμακας.

Ο διοικητής των αμερικανικών και των αφγανικών δυνάμεων στο Αφγανιστάν, στρατηγός Τζον Άλεν, πήρε την απόφαση να μεταφερθεί ο στρατιώτης εκτός της βάσης στην οποία κρατείτο στο Αφγανιστάν βάσει νομικής σύστασης, δήλωσε παράλληλα Αμερικανός αξιωματούχος.

(ΑΠΕ - ΜΠΕ)

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ