Αντίθετη η ΓΣΕΕ με την εφαρμογή του μέτρου της εφεδρείας στο ΙΓΜΕ - iefimerida.gr
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR
ΕΛΛΑΔΑ 

Αντίθετη η ΓΣΕΕ με την εφαρμογή του μέτρου της εφεδρείας στο ΙΓΜΕ

Να μην προχωρήσει στη σύγκληση του Διοικητικού Συμβουλίου του ΙΓΜΕ για την υλοποίηση των εφεδρειών, ζητά από τον υπουργό Περιβάλλοντος Ενέργειας και Κλιματικής Αλλαγής Γιώργο Παπακωσταντίνου, η ΓΣΕΕ.

Σε ανακοίνωσή της η ΓΣΕΕ εκφράζει την αντίθεσή της στο μέτρο των εφεδρειών και υποστηρίζει ότι η εφαρμογή του μέτρου στο Ινστιτούτο Γεωλογικών και Μεταλλευτικών Ερευνών (ΙΓΜΕ) εκτός από το ότι είναι άδικη για τους εργαζόμενους, θα προκαλέσει σοβαρές επιπτώσεις στην απορρόφηση έργων του ΕΣΠΑ λόγω έλλειψης προσωπικού.

Στο μεταξύ, κατά τη σύσκεψη του προεδρείου της ΑΔΕΔΥ με εκπροσώπους των Ομοσπονδιών του χώρου της Υγείας, που πραγματοποιήθηκε το πρωί, αποφασίστηκαν κινητοποιήσεις και παρεμβάσεις «για την υπεράσπιση και βελτίωση της Δημόσιας και δωρεάν Υγείας». Το είδος και ο χρόνος των κινητοποιήσεων θα ανακοινωθούν σε συνέντευξη Τύπου που θα παραχωρήσει το προεδρείο της ΑΔΕΔΥ τις επόμενες ημέρες.

(ΑΠΕ - ΜΠΕ)

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ