Λυκουρέντζος: «Την ώρα της κάλπης θα πρέπει όλοι να σκεφτούν την επόμενη ημέρα» - iefimerida.gr
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR
ΠΟΛΙΤΙΚΗ 

Λυκουρέντζος: «Την ώρα της κάλπης θα πρέπει όλοι να σκεφτούν την επόμενη ημέρα»

«Αν η πλειοψηφία πάει προς τα αριστερά, αυτό σημαίνει φτώχεια, πόνο και αδιέξοδα», δήλωσε στο ραδιοσταθμό Real, ο γραμματέας της ΝΔ Ανδρέας Λυκουρέντζος.

«Οι ευθύνες των πολιτών μπροστά στην κάλπη είναι συγκλονιστικές: Τυφλές επιλογές με μικρά κόμματα και αποχή, καλά είναι να συζητούνται τώρα, αλλά την ώρα της κάλπης θα πρέπει όλοι να σκεφτούν την επόμενη ημέρα», τόνισε και επισήμανε την ανάγκη για αυτοδυναμία της ΝΔ.

Ο γραμματέας της ΝΔ επέμεινε ότι στόχος του Αντώνη Σαμαρά είναι να πάρει την αυτοδυναμία, για να εφαρμόσει ένα πρόγραμμα αναπτυξιακών δράσεων, με μείωση φόρων, προκειμένου να υπάρξει προσέλκυση επενδύσεων, ενώ έκανε αυτοκριτική για την υπόσχεση της ΝΔ περί επανίδρυσης του κράτους το 2004, λέγοντας:

«Οι επιδόσεις μας σε αυτό τον τομέα ήταν πενιχρές. Στεναχωρώ κάποιους φίλους και συναδέλφους, αλλά αυτή είναι η αλήθεια. Θυμηθείτε, όμως, πώς αντιδρούσαν οι κοινωνικοί εταίροι και κάποιοι από τους δημοσιογράφους, σε αυτές τις αλλαγές».

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ