Συνάντηση Αναστασιάδη - Καρογιάν με φόντο τις προεδρικές εκλογές - iefimerida.gr
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR
ΚΟΣΜΟΣ 

Συνάντηση Αναστασιάδη - Καρογιάν με φόντο τις προεδρικές εκλογές

Οι προεδρικές εκλογές του 2013 ήταν το θέμα που συζήτησαν σήμερα οι πρόεδροι του ΔΗΣΥ και του ΔΗΚΟ, Νίκος Αναστασιάδης και Μάριος Καρογιάν.

Η συνάντηση έγινε στο πλαίσιο πρωτοβουλίας του Μάριου Καρογιάν για εξεύρεση κοινού υποψηφίου όλων των κομμάτων με συγκεκριμένο πρόγραμμα διακυβέρνησης.

Σε δηλώσεις με το τέλος της συνάντησης, ο Μάριος Καρογιάν απέκλεισε για άλλη μία φορά το ενδεχόμενο να στηρίξει ενδεχόμενη υποψηφιότητα του Προέδρου Χριστόφια, ενώ είπε ότι δεν ισχύει κανένας άλλος αποκλεισμός και για αυτό και θα έχει συνάντηση με το ΑΚΕΛ.

Από την πλευρά του, ο Νίκος Αναστασιάδης δήλωσε ότι δεν επικεντρώνονται στο ποιος θα είναι ο υποψήφιος, αλλά στο πρόγραμμά του, ώστε μεταξύ του πρώτου και δεύτερου γύρου οι επιλογές να εδράζονται σε ένα κοινό πρόγραμμα.

(ΑΠΕ - ΜΠΕ)

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ