Βρέθηκαν νεκρά πρόβατα πεταμένα στα σκουπίδια στην Έδεσσα - iefimerida.gr
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR
ΕΛΛΑΔΑ 

Βρέθηκαν νεκρά πρόβατα πεταμένα στα σκουπίδια στην Έδεσσα

Νεκρά αιγοπρόβατα, παρατημένα στα σκουπίδια, εντοπίστηκαν σε περιοχή της Αλμωπίας και άμεσα ξεκίνησαν οι έρευνες για το περιστατικό από τις αρμόδιες αρχές του νομού Πέλλας.

Κλιμάκιο κτηνιάτρων μετέβη στο σημείο και εντόπισε 16 νεκρά ζώα. Από τη σήμανση βρέθηκε και ο ιδιοκτήτης τους στον οποίο θα επιβληθούν οι ποινικές και διοικητικές κυρώσεις, σύμφωνα με τη νομοθεσία, ενώ τα ζώα περισυνελέγησαν από συνεργεία του δήμου Αλμωπίας και στάλθηκαν σε κλίβανο αποτέφρωσης.

Η πράξη να πεταχτούν τα νεκρά ζώα στα σκουπίδια, εκτός από τις αρνητικές επιπτώσεις στο περιβάλλον, δημιουργεί επιπλέον προβλήματα, καθώς τα κουφάρια των αιγοπροβάτων αποτελούν τροφή για τα αδέσποτα σκυλιά.

Ο αντιπεριφερειάρχης Πέλλας, Θεόδωρος Θεοδωρίδης, με αφορμή το περιστατικό δήλωσε: «μόνο θλίψη και αποτροπιασμό μπορεί να προκαλέσει αυτή η ανεύθυνη πράξη που θέτει σε κίνδυνο την υγεία όλων κατοίκων της περιοχής».

(ΑΠΕ -ΜΠΕ)

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ