Το Costa Allegre πλησιάζει στις... Σεϋχέλλες - iefimerida.gr
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR
ΚΟΣΜΟΣ 

Το Costa Allegre πλησιάζει στις... Σεϋχέλλες

Το ιταλικό κρουαζιερόπλοιο Costa Allegra, το οποίο ρυμουλκείται από την Τρίτη, ύστερα από πυρκαγιά που εκδηλώθηκε την προηγουμένη στο μηχανοστάσιό του, ενώ έπλεε στον Ινδικό Ωκεανό, βρίσκεται τώρα «πολύ κοντά» στο λιμάνι του Μαχέ στις Σεϋχέλλες, δήλωσε σήμερα εκπρόσωπος της προεδρίας των Σεϋχελλών.

«Το πλοίο πέρασε μπροστά από το αεροδρόμιο, είναι πλέον πολύ κοντά στο λιμάνι, στο βορειοανατολικό τμήμα του νησιού», πρόσθεσε ο ίδιος εκπρόσωπος.

Το αεροδρόμιο, στην ανατολική πλευρά του νησιού, βρίσκεται περίπου 10 χιλιόμετρα από το λιμάνι στο οποίο έχουν συγκεντρωθεί δεκάδες δημοσιογράφοι και όπου ο Ερυθρός Σταυρός έχει στήσει σκηνή. Πολύ κοντά έχουν σταθμεύσει και ασθενοφόρα.

Μετά την πυρκαγιά, το Costa Allegra έπλεε ακυβέρνητο επί μια ολόκληρη ημέρα στον Ινδικό Ωκεανό, πριν αρχίσει, τα ξημερώματα της Τρίτης, η ρυμούλκησή του από γαλλικό αλιευτικό στο Μαχέ.

(ΑΠΕ - ΜΠΕ)

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ