Στις 10 Μαρτίου η σύνοδος του Αραβικού Συνδέσμου για τις εξελίξεις στη Συρία - iefimerida.gr
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR
ΚΟΣΜΟΣ 

Στις 10 Μαρτίου η σύνοδος του Αραβικού Συνδέσμου για τις εξελίξεις στη Συρία

Οι υπουργοί Εξωτερικών των αραβικών χωρών θα συναντηθούν στις 10 Μαρτίου στο Κάιρο για να συζητήσουν τις εξελίξεις στη Συρία και να προετοιμάσουν την επόμενη σύνοδο του Αραβικού Συνδέσμου που θα διεξαχθεί στο Ιράκ στα τέλη του ίδιου μήνα, όπως ανέφερε σήμερα πηγή του αραβικού οργανισμού.

Σύμφωνα με την πηγή αυτή οι υπουργοί αναμένεται να εξετάσουν την αποτυχία της Δαμασκού να εφαρμόσει τη λύση που πρότεινε ο Αραβικός Σύνδεσμος για τον τερματισμό της κρίσης.

Ο Αραβικός Σύνδεσμος έχει ζητήσει από το Σύρο πρόεδρο Μπασάρ αλ-Άσαντ να αποσύρει το στρατό από τις πόλεις, να απελευθερώσει τους πολιτικούς κρατούμενους και να επιτρέψει τη λειτουργία οργανώσεων για τα ανθρώπινα δικαιώματα στη Συρία.

«Ο γενικός γραμματέας θα παρουσιάσει στους υπουργούς μια λεπτομερή αναφορά για την κατάσταση στη Συρία», πρόσθεσε η πηγή αυτή.

(ΑΠΕ -ΜΠΕ)

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ