Έκκληση για συνεργασία απευθύνει ο Κόφι Ανάν για την επίλυση του συριακού... - iefimerida.gr
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR
ΚΟΣΜΟΣ 

Έκκληση για συνεργασία απευθύνει ο Κόφι Ανάν για την επίλυση του συριακού...

'Εκκληση σε όλες τις πλευρές να συνεργαστούν για τον τερματισμό της βίας και για την εξεύρεση ειρηνικής λύσης στην κρίση, απηύθυνε σήμερα ο κοινός απεσταλμένος των Ηνωμένων Εθνών και του Αραβικού Συνδέσμου για τη Συρία, πρώην γενικός γραμματέας του ΟΗΕ, Κόφι 'Αναν.

Ο Κόφι 'Αναν ορίστηκε κοινός ειδικός απεσταλμένος για τη συριακή κρίση, από το διάδοχό του στον ΟΗΕ Μπαν Κι-μουν και το γενικό γραμματέα του Αραβικού Συνδέσμου Ναμπίλ Ελαράμπι.

Ο Κόφι Αναν τόνισε ότι θεωρεί τιμή του ρόλο του Κοινού Ειδικού Απεσταλμένου για τη συριακή κρίση και εξέφρασε την ικανοποίησή του για την εμπιστοσύνη στο πρόσωπό του.

«Επιδιώκω την πλήρη συνεργασία όλων των πλευρών σ' αυτήν την αποφασιστική προσπάθεια του ΟΗΕ και του Αραβικού Συνδέσμου για τον τερματισμό της βίας και των παραβιάσεων των ανθρωπίνων δικαιωμάτων καθώς επίσης για την προώθηση μιας ειρηνικής λύσης στη συριακή κρίση», τονίζει ο Κόφι 'Αναν σε ανακοίνωσή του που εκδόθηκε από την ευρωπαϊκή έδρα του ΟΗΕ, στη Γενεύη.

(ΑΠΕ -ΜΠΕ)

(ΑΠΕ - ΜΠΕ)

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ