Εξιχνιάστηκαν δύο ληστείες στην Κορινθία - iefimerida.gr
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR
ΕΛΛΑΔΑ 

Εξιχνιάστηκαν δύο ληστείες στην Κορινθία

Η αστυνομία εξιχνίασε δύο ένοπλες ληστείες που σημειώθηκαν το τελευταίο διάστημα στην Κορινθία και σχημάτισε δικογραφίες σε βάρος δύο ατόμων, που αναζητούνται από τις αρχές, ενώ ερευνάται η συμμετοχή τους και σε άλλες αξιόποινες πράξεις.

Σύμφωνα με την αστυνομία, δράστες είναι δύο Αλβανοί, 26 και 24 ετών, οι οποίοι στις 14 Φεβρουαρίου στην Ξυλοκέριζα Κορινθίας, μπήκαν στο σπίτι ενός 66χρονου και με την απειλή όπλων, του πήραν όσα χρήματα είχε, καθώς και το ΙΧ φορτηγό αυτοκίνητο, το οποίο στη συνέχεια εγκατέλειψαν στην Κόρινθο, όπου εντοπίστηκε την επομένη από την αστυνομία.

Δυο μέρες αργότερα, μπήκαν στο σπίτι ενός ζευγαριού στα Εξαμίλια, τους οποίους λήστεψαν, αφού τους ακινητοποίησαν με τη χρήση όπλων τραυματίζοντάς τους και στη συνέχεια έφυγαν με το αυτοκίνητο της γυναίκας, το οποίο εντοπίστηκε την επομένη εγκαταλελειμμένο στην Κινέττα Κορινθίας.

(ΑΠΕ -ΜΠΕ)

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ