Βρέθηκαν 219,5 κιλά ακατέργαστης κάναβης σε αποθήκη στον Ασπρόπυργο - iefimerida.gr
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR
ΕΛΛΑΔΑ 

Βρέθηκαν 219,5 κιλά ακατέργαστης κάναβης σε αποθήκη στον Ασπρόπυργο

Κύκλωμα που διακινούσε μεγάλες ποσότητες ακατέργαστης κάνναβης εξαρθρώθηκε χτες απο την Δίωξη Ναρκωτικών Αττικής.

Κλιμάκια αστυνομικών, σε τευτόχρονες επιχειρήσεις στα Γρεβανά και στον Ασπρόπυργο συνέλαβαν τρία άτομα ελληνικής υπηκοότητας, ηλικίας 41, 38 και 41 ετών αντίστοιχα, ενώ σε αποθήκη, σε ερημική περιοχή του Ασπρόπυργου βρέθηκαν και κατασχέθηκαν 219,5 κιλά ακατέργαστης κάναβης.

Τα ναρκωτικά βρέθηκαν σε ειδική κρύπτη στο δάπεδο ρυμουλκούμενου φορτηγού ψυγείου, μέσα στην οποία, οι δύο απο τους συλληφθέντες που την κατασκεύασαν, είχαν τοποθετήσει 199 συσκευασίς ακατέργαστης κάνναβης περιχυμένες με καφέ, ώστε να δυσχεραίνεται η ανίχνευσή τους από εκπαιδευμένους σκύλους. Παράλληλα αστυνομικοί του Τμήματος Ασφαλείας Γρεβενών, εντόπισαν και συνέλαβαν στα Γρεβενά τον ιδιοκτήτη του φορτηγού ψυγείου.

Οι συλληφθέντες οδηγούνται σήμερα στον εισαγγελέα, ενώ συνεχίζονται οι έρευνες για τον εντοπισμό και τη σύλληψη και άλλων μελών της σπέιρας.

(ΑΠΕ-ΜΠΕ)

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ