Άστοχη χαρακτηρίζουν οι ξενοδόχοι την κατάργηση του Οργανισμού Εργατικής Εστίας - iefimerida.gr
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR
ΕΛΛΑΔΑ 

Άστοχη χαρακτηρίζουν οι ξενοδόχοι την κατάργηση του Οργανισμού Εργατικής Εστίας

Για άστοχη απόφαση, η οποία ελήφθη χωρίς προηγούμενη ενημέρωση ή διάλογο, κάνει λόγο η Πανελλήνια Ομοσπονδία Ξενοδόχων με αφορμή την κατάργηση του Οργανισμού Εργατικής Εστίας.

Είναι προφανές ότι αυτοί που συνέλαβαν τη ιδέα να εξοικονομηθούν έσοδα από αυτή την κατάργηση δεν έχουν αντιληφθεί ότι δημιουργούν πολλαπλό κοινωνικό θέμα, ανεργία, αλλά και τουλάχιστον αντίστοιχη μείωση εσόδων του κράτους από ΦΠΑ, ασφαλιστικές εισφορές και φόρους, επισημαίνει χαρακτηριστικά η ΠΟΞ και ζητά να συνεχίσει να πραγματοποιείται στο ακέραιο το πρόγραμμα κοινωνικού τουρισμού της Εργατικής Εστίας.

Σε κάθε περίπτωση, το πρόγραμμα κοινωνικού τουρισμού του Οργανισμού Εργατικής Εστίας, με το οποίο δίνεται η δυνατότητα σε εκατοντάδες χιλιάδες δικαιούχους να πραγματοποίησουν τις διακοπές τους με εξαιρετικά χαμηλό κόστος, είναι ένα εργαλείο με αποδεδειγμένη ωφέλεια, τόσο για τους δικαιούχους (από ευαίσθητες κοινωνικές τάξεις), όσο και για τις μικρές ξενοδοχειακές επιχειρήσεις της περιφέρειας, που κατά τεκμήριο συμμετέχουν σ' αυτό.

(ΑΠΕ - ΜΠΕ)

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ