«Καταστροφικές συνέπειες» μπορεί να έχουν οι θεωρείες για τα πυρηνικά του Ιράν - iefimerida.gr
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR
ΚΟΣΜΟΣ 

«Καταστροφικές συνέπειες» μπορεί να έχουν οι θεωρείες για τα πυρηνικά του Ιράν

Οι θεωρίες του Ισραήλ για την κατασκευή από το Ιράν πυρηνικών όπλων μπορεί να έχουν «καταστροφικές» συνέπειες, δήλωσε χθες στη Μόσχα ο Μιχαήλ Ουλιάνοφ, ανώτερος αξιωματούχος του ρωσικού υπουργείου Εξωτερικών.

«Τα αποκυήματα της φαντασίας που αφορούν την πιθανή κατασκευή από το Ιράν πυρηνικών όπλων, κλιμακώνουν την ένταση και μπορεί να ενθαρρύνουν την προσφυγή σε στρατιωτικές λύσεις με καταστροφικές συνέπειες», τόνισε ο Ουλιάνοφ σύμφωνα με το ρωσικό πρακτορείο ειδήσεων Ιντερφάξ.

«Ο θόρυβος και τα αποκυήματα της φαντασίας που αφορούν την πιθανή κατασκευή πυρηνικών όπλων γίνονται για πολιτικούς σκοπούς και για προπαγάνδα και απέχουν πολύ από το να είναι αθώα», τόνισε ο Ουλιάνοφ, διευθυντής της υπηρεσίας ασφαλείας και αφοπλισμού του ρωσικού υπουργείου Εξωτερικών.

(ΑΠΕ - ΜΠΕ)

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ