Δημοκρατική Συμμαχία: Αποδοκιμάζει τους πολιτικούς αρχηγούς - iefimerida.gr
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR
ΠΟΛΙΤΙΚΗ 

Δημοκρατική Συμμαχία: Αποδοκιμάζει τους πολιτικούς αρχηγούς

Με σκληρή γλώσσα η Δημοκρατική Συμμαχία αποδοκιμάζει τους τρεις πολιτικούς αρχηγούς, που στηρίζουν την κυβέρνηση του Λουκά Παπαδήμου και τους κατηγορεί ότι δεν διαπραγματεύτηκαν με την τρόικα.

Συγκεκριμένα, ο εκπρόσωπος τύπου του κόμματος Δημήτρης Ζαφειριάδης κατηγόρησε τους πολιτικούς αρχηγούς για θεατρινισμούς, σημειώνοντας ότι δεν είναι τυχαίο που η διαπραγμάτευση, όπως εξελίσσεται, εξοργίζει τον κόσμο.

«Τα κόμματα που συγκυβερνούν - και που συνέπραξαν, με την απροθυμία τους για μεταρρυθμίσεις, στο να γίνει η κατάσταση τόσο τραγική - προσπάθησαν απλώς να αρνηθούν κάποιες προτάσεις της τρόικας. Ήταν και πάλι ανίκανα να παρουσιάσουν αντιπροτάσεις», δήλωσε ο Δημήτρης Ζαφειριάδης.

«Όποιος θέλει να διαπραγματευτεί σοβαρά, δεν κρύβεται πίσω από άλλους, διαπραγματεύεται απευθείας με την τρόικα. Διαφορετικά σύρεται και αποτυγχάνει», πρόσθεσε.

(ΑΠΕ - ΜΠΕ)

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ