Πακιστάν: Κατέρρευσε τριώροφο εργοστάσιο - Φόβοι για πάνω από 100 παγιδευμένους - iefimerida.gr
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR
ΚΟΣΜΟΣ 

Πακιστάν: Κατέρρευσε τριώροφο εργοστάσιο - Φόβοι για πάνω από 100 παγιδευμένους

Ένα τριώροφο εργοστάσιο κατέρρευσε σήμερα στην πόλη Λαχόρη του Πακιστάν ύστερα από έκρηξη φυσικού αερίου και, σύμφωνα με αξιωματούχους των υπηρεσιών εκτάκτων καταστάσεων, δεκάδες άνθρωποι έχουν παγιδευτεί μέσα σε αυτό.

Περισσότεροι από 100 άνθρωποι ενδέχεται να έχουν παγιδευτεί στα συντρίμμια του τριώροφου εργοστασίου που κατέρρευσε σήμερα στην πόλη Λαχόρη του ανατολικού Πακιστάν, πιθανόν ύστερα από έκρηξη φυσικού αερίου, ανακοίνωσαν οι αρχές.

Σύμφωνα με αυτόπτες μάρτυρες, σχεδόν 150 άνθρωποι -ανάμεσά τους γυναίκες και παιδιά- βρίσκονταν μέσα στο κτίριο.

«Το εργοστάσιο κατέρρευσε ολοκληρωτικά και το ίδιο συνέβη με τα δύο σπίτια που βρίσκονταν δίπλα του», δήλωσε τηλεφωνικώς στο Ρόιτερς αξιωματούχος της υπηρεσίας από τον τόπο του δυστυχήματος και πρόσθεσε ότι οι αρχές δυσκολεύονται να μεταφέρουν βαριά σωστικά μηχανήματα στην περιοχή εξαιτίας των στενών της δρόμων

(ΑΠΕ - ΜΠΕ)

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ