Θεσσαλονίκη: Νόμιμη η απεργία στην εφημερίδα «Αγγελιοφόρος» - iefimerida.gr
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR
MEDIA 

Θεσσαλονίκη: Νόμιμη η απεργία στην εφημερίδα «Αγγελιοφόρος»

Νόμιμη κρίθηκε από τη Δικαιοσύνη η σημερινή απεργία της Ένωσης Συντακτών Ημερησίων Εφημερίδων Μακεδονίας-Θράκης (ΕΣΗΕΜ-Θ) στην εφημερίδα «Αγγελιοφόρος».

«Το Μονομελές Πρωτοδικείο Θεσσαλονίκης δικαίωσε την προσπάθεια της ΕΣΗΕΜ-Θ και των εργαζομένων, αναγνωρίζοντας ότι στη γνήσια πρόθεσή τους να συμβάλουν στην μείωση του μισθοδοτικού κόστους η εργοδοσία αντέταξε αδιαλλαξία, αρνούμενη να διασφαλίσει τις θέσεις εργασίας.

Η ΕΣΗΕΜ-Θ καλεί και πάλι την εργοδοσία να ανακαλέσει τις απολύσεις που πραγματοποίησε και να αναθεωρήσει την απόφασή της για την διακοπή κυκλοφορίας του ημερήσιου φύλλου του Αγγελιοφόρου, η οποία αποτελεί πλήγμα στην Ενημέρωση για τη Βόρεια Ελλάδα», επισημαίνεται σε ανακοίνωση της ΕΣΗΕΜ-Θ

Στο πλαίσιο αυτό η ΕΣΗΕΜ-Θ κηρύσσει νέα εικοσιτετράωρη απεργία στον Αγγελιοφόρο αύριο, Σάββατο 4 Φεβρουαρίου, από τις 10 π.μ.

(ΑΠΕ-ΜΠΕ)

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ