Την αλληλεγγύη τους στην Ελλάδα θα εκφράσουν οι Ευρωπαίοι Σοσιαλδημοκράτες - iefimerida.gr
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR
ΕΛΛΑΔΑ 

Την αλληλεγγύη τους στην Ελλάδα θα εκφράσουν οι Ευρωπαίοι Σοσιαλδημοκράτες

Επίσκεψη εργασίας στην Αθήνα πραγματοποιεί, την ερχόμενη Δευτέρα 6 Φεβρουαρίου, ο νεοεκλεγείς πρόεδρος της Ομάδας των Σοσιαλιστών και Δημοκρατών του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου, Χάνες Σβόμποντα.

Στόχος της επίσκεψης αυτής είναι, όπως αναφέρεται στη σχετική ανακοίνωση της Ομάδας, «η έκφραση της αλληλεγγύης και συμπαράστασης των Ευρωπαίων Σοσιαλδημοκρατών στον δοκιμαζόμενο από την κρίση ελληνικό λαό και η ενίσχυση των προσπαθειών για το ξεπέρασμα της κρίσης και την είσοδο της χώρας σε αναπτυξιακή τροχιά, με κοινωνική δικαιοσύνη».

Ο Χάνες Σβόμποντα θα έχει γεύμα εργασίας με τον πρόεδρο του ΠΑΣΟΚ, Γιώργο Παπανδρέου. Θα έχει επίσης διαδοχικές συναντήσεις με τον γραμματέα του ΠΑΣΟΚ, Μιχάλη Καρχιμάκη, τον γενικό διευθυντή του ΙΟΒΕ, Γιάννη Στουρνάρα και τον διοικητή της Τράπεζας της Ελλάδας, Γιώργο Προβόπουλο. Θα συνοδεύεται από την επικεφαλής της Κοινοβουλευτικής Ομάδας του ΠΑΣΟΚ στο Ευρωπαϊκό Κοινοβούλιο, Μαριλένα Κοππά.

(ΑΠΕ - ΜΠΕ)

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ