Δύο τραυματίες από ισραηλινές επιδρομές στη λωρίδα της Γάζας - iefimerida.gr
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR
ΚΟΣΜΟΣ 

Δύο τραυματίες από ισραηλινές επιδρομές στη λωρίδα της Γάζας

Ένα τρίχρονο κοριτσάκι κι ένας άλλος Παλαιστίνιος τραυματίσθηκαν τη νύκτα της Πέμπτης προς την Παρασκευή στη λωρίδα της Γάζας από ισραηλινές αεροπορικές επιθέσεις, έγινε γνωστό από τις παλαιστινιακές υπηρεσίες πρώτων βοηθειών.

Το κοριτσάκι τραυματίσθηκε σοβαρά ενώ βρισκόταν μέσα στο σπίτι του στην πόλη Μπέιτ Λαχίγια, στο βόρειο τμήμα της λωρίδας της Γάζας, στη διάρκεια βομβαρδισμού κατά τον οποίο τραυματίσθηκε επίσης ένας άνδρας, σύμφωνα με εκπρόσωπο των υπηρεσιών πρώτων βοηθειών της λωρίδας της Γάζας.

Συνολικά ο ισραηλινός στρατός επιτέθηκε σε έξι θέσεις μέσα στη λωρίδα, λίγες ώρες μετά την επίσκεψη του Γενικού Γραμματέα του ΟΗΕ Μπαν Κι-μουν.

Ο ισραηλινός στρατός επιβεβαίωσε τις επιδρομές με ανακοίνωσή του, στην οποία αναφέρει πως απάντησε «στα πυρά ρουκετών» που είχαν στόχο το Ισραήλ το βράδυ της Τετάρτης.

(ΑΠΕ - ΜΠΕ)

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ