Λάρισα: Κηπάρια σε ανέργους από τον Δήμο - iefimerida.gr
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR
ΕΛΛΑΔΑ 

Λάρισα: Κηπάρια σε ανέργους από τον Δήμο

Με στόχο την στήριξη των ανέργων μέσω της αστικής γεωργίας, ο Δήμος Λαρισαίων υιοθέτησε ένα πρόγραμμα δράσης, το οποίο συνίσταται στην παραχώρηση μικρών εκτάσεων γης, ώστε εκεί οι δικαιούχοι να έχουν την δυνατότητα να καλλιεργούν τα δικά τους προϊόντα.

Τα πρώτα 156 κηπάρια, που βρίσκονται εντός του δημοτικού Λαχανόκηπου, παραδόθηκαν ήδη σε δικαιούχους ανέργους της περιοχής, οι οποίοι υπέγραψαν σχετικές συμβάσεις με το δήμο Λαρισαίων και παρέλαβαν προς χρήση τις εκτάσεις μαζί με τις «οδηγίες» του δημάρχου Λαρισαίων Κώστα Τζανακούλη για την προστασία του χώρου, αλλά και του περιβάλλοντος, ως απαραίτητης προϋπόθεσης για τη συνεργασία των δύο πλευρών.

Ο δήμαρχος Λαρισαίων, δεν απέκλεισε το ενδεχόμενο η συνεργασία αυτή να διευρυνθεί, εφόσον οι ενδιαφερόμενοι οι οποίοι είναι άνεργοι, επιθυμούν να χρησιμοποιήσουν τις εκτάσεις για να δημιουργήσουν ένα μικρό εισόδημα.

(ΑΠΕ - ΜΠΕ)

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ