Ο ισραηλινός στρατός «ξέχασε» στρατιώτη στη διάρκεια επιχείρησης κοντά στη Ραμάλα - iefimerida.gr
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR
ΚΟΣΜΟΣ 

Ο ισραηλινός στρατός «ξέχασε» στρατιώτη στη διάρκεια επιχείρησης κοντά στη Ραμάλα

Ο ισραηλινός στρατός «ξέχασε» ένα στρατιώτη του στη διάρκεια επιχείρησης κοντά στη Ραμάλα της Δυτικής 'Οχθης, ο οποίος επέστρεψε στη μονάδα του χάρη στους Παλαιστινίους, μεταδίδουν σήμερα τα ισραηλινά ΜΜΕ.

Σύμφωνα με την ίδια πηγή, οι ισραηλινές δυνάμεις πραγματοποίησαν μικρής κλίμακας επιχείρηση με φάλαγγα από τζιπ σε χωριό βορείως της Ραμάλα, απ΄όπου στη συνέχεια αποχώρησαν, ξεχνώντας το στρατιώτη.

Οι Παλαιστίνιοι τον περικύκλωσαν, τον καθησύχασαν και στη συνέχεια τον οδήγησαν σε ένα κοντινό ισραηλινό στρατιωτικό φυλάκιο, όπου συναντήθηκε με αξιωματικούς της μονάδας του που είχαν ειδοποιηθεί για το συμβάν.

Εκπρόσωπος του ισραηλινού στρατού επιβεβαίωσε ότι «ένας στρατιώτης αποχωρίστηκε από την μονάδα του χθες στη Δυτική 'Οχθη» και τόνισε ότι διεξάγεται έρευνα για το περιστατικό αυτό.

(ΑΠΕ - ΜΠΕ)

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ