Πακιστάν: 20 ταλιμπάν νεκροί από αεροπορική επίθεση - iefimerida.gr
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR
ΚΟΣΜΟΣ 

Πακιστάν: 20 ταλιμπάν νεκροί από αεροπορική επίθεση

Πακιστανικά πολεμικά αεροσκάφη βομβάρδισαν θέσεις των ταλιμπάν στη βορειοδυτική περιοχή των φυλών λίγο πριν από τα ξημερώματα σήμερα σκοτώνοντας 20 μαχητές, ανακοίνωσαν αξιωματούχοι ασφαλείας.

Τα μαχητικά έπληξαν τουλάχιστον τέσσερις στόχους στην περιοχή των φυλών Ορακζάι όπου βρίσκονται τα κρησφύγετα των ταλιμπάν.

«Τουλάχιστον 20 ένοπλοι ταλιμπάν σκοτώθηκαν από το βομβαρδισμό», δήλωσε αξιωματικός του στρατού στην πόλη Πεσαβάρ του βορειοδυτικού Πακιστάν.

Το βομβαρδισμό επιβεβαίωσαν και τοπικοί αξιωματούχοι των μυστικών υπηρεσιών.

Τα οχυρά ανήκαν στους διοικητές της οργάνωσης Τεχρίκ-ε-Ταλιμπάν του Πακιστάν (TTP) μουλά Τουφάν και διοικητή Μοχεϊγιουντίν, δήλωσε αξιωματούχος ασφαλείας και πρόσθεσε ότι υπάρχουν πληροφορίες ότι ο Μοχεϊγιουντίν σκοτώθηκε κατά την επίθεση.

Στρατιωτικός αξιωματούχος στην Πεσαβάρ είπε ότι «τέσσερα οχυρά καταστράφηκαν και ο αριθμός των νεκρών ενδέχεται να αυξηθεί».

(ΑΠΕ - ΜΠΕ)

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ