Η παλαιστινιακή ηγεσία κατηγορεί το Ισραήλ για την αποτυχία των συνομιλιών στο Αμμάν - iefimerida.gr
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR
ΚΟΣΜΟΣ 

Η παλαιστινιακή ηγεσία κατηγορεί το Ισραήλ για την αποτυχία των συνομιλιών στο Αμμάν

Παλαιστίνιοι ηγέτες κατηγόρησαν χθες το βράδυ το Ισραήλ για την αποτυχία των προκαταρκτικών συνομιλιών στο Αμμάν που διεθνείς μεσολαβητές ήλπιζαν ότι θα οδηγήσουν σε ειρηνευτικές διαπραγματεύσεις.

«Η παλαιστινιακή ηγεσία θεωρεί το Ισραήλ πλήρως υπεύθυνο για την αποτυχία των συνομιλιών αυτών γιατί οι συναντήσεις αυτές έδειξαν την επιμονή του Ισραήλ στη συνέχιση της εποικιστικής δραστηριότητας», ανακοίνωσε η εκτελεστική επιτροπή της Οργάνωσης για την Απελευθέρωση της Παλαιστίνης.

«Οι διαπραγματεύσεις πρέπει να βασίζονται στην αναγνώριση από το Ισραήλ των συνόρων του 1967, στη διακοπή της εποικιστικής δραστηριότητας και την απελευθέρωση των κρατουμένων», αναφέρει η ανακοίνωση της ΟΠΑ την οποία μετέδωσε το παλαιστινιακό πρακτορείο ειδήσεων ΟΥΑΦΑ.

Αντιπροσωπείες των Παλαιστινίων και του Ισραήλ είχαν πέντε γύρους συνομιλιών στο Αμμάν οι οποίοι ολοκληρώθηκαν στις 26 Ιανουαρίου.

(ΑΠΕ - ΜΠΕ)

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ