Πρίμπους: Συγκρίνει τον Ομπάμα με τον καπετάνιο του Costa Concordia - iefimerida.gr
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR
ΚΟΣΜΟΣ 

Πρίμπους: Συγκρίνει τον Ομπάμα με τον καπετάνιο του Costa Concordia

Εντονες αντιδράσεις προκάλεσε χθες στις ΗΠΑ ο πρόεδρος του Ρεπουμπλικανικού Κόμματος Ράινς Πρίμπους, ο οποίος συνέκρινε τον αμερικανό πρόεδρο Μπαράκ Ομπάμα με τον Φραντσέσκο Σκετίνο, τον καπετάνιο του κρουαζιερόπλοιου Costa Concordia, το οποίο ναυάγησε πριν από δυο εβδομάδες στην Ιταλία.

Σχολιάζοντας τις έντονες αντεγκλήσεις ανάμεσα στους υποψηφίους για το χρίσμα του Ρεπουμπλικανικού Κόμματος, ο Ράινς Πρίμπους δήλωσε στο τηλεοπτικό δίκτυο CBS ότι η προσοχή θα στραφεί εφεξής στον Μπαράκ Ομπάμα.

«Σε λίγους μήνες όλα αυτά θα είναι ιστορία και εμείς θα μιλάμε για τον δικό μας μικρό καπετάνιο Σκετίνο, δηλαδή τον πρόεδρο Ομπάμα, που εγκαταλείπει το πλοίο των ΗΠΑ καθώς ενδιαφέρεται περισσότερο για την προεκλογική του εκστρατεία παρά γα την άσκηση του προεδρικού του αξιώματος», τόνισε ο Πρίμπους.

'Οταν κλήθηκε να δώσει εξηγήσεις για τα σχόλιά του αυτά, ο Πρίμπους απάντησε:«Τον αποκάλεσα καπετάνιο Σκετίνο, ξέρετε, τον καπετάνιο που εγκατέλειψε το πλοίο του στην Ιταλία. Είναι σαν τον δικό μας πρόεδρο που εγκαταλείπει τον αμερικανικό λαό, δεν κάνει τη δουλειά του και τρέχει παντού για την προεκλογική του εκστρατεία».

Το Δημοκρατικό Κόμμα χαρακτήρισε «ντροπή» τη σύγκριση που έκανε ο Πρίμπους.

(ΑΠΕ - ΜΠΕ)

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ