Η Τουρκάλα Πρώτη Κυρία... σνομπάρει τη Γαλλία - iefimerida.gr
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR
ΚΟΣΜΟΣ 

Η Τουρκάλα Πρώτη Κυρία... σνομπάρει τη Γαλλία

Η Πρώτη Κυρία της Τουρκίας Χαϊρουνισά Γκιουλ, αρνήθηκε να προσκαλέσει τη σύζυγο του γάλλου πρεσβευτή σε μια δεξίωση που έχει οργανώσει για σήμερα στο προεδρικό μέγαρο για τις πρέσβειρες στην Άγκυρα και τις συζύγους των πρεσβευτών, διαμαρτυρόμενη με τον τρόπο αυτό για την ψήφιση στη Γαλλία νόμου που ποινικοποιεί την άρνηση της αρμενικής γενοκτονίας, έγινε γνωστό σήμερα από το περιβάλλον της.

Σύμφωνα με την ίδια πηγή, η τουρκική προεδρία σκοπίμως δεν περιέλαβε την Σαμπίν Μπιλί στη λίστα των προσκεκλημένων στο πρόγευμα που θα δοθεί στο προεδρικό μέγαρο.

Ο πρεσβευτής της Γαλλίας στην 'Αγκυρα Λοράν Μπιλί, επιβεβαίωσε χθες το βράδυ ότι η σύζυγός του δεν έλαβε πρόσκληση για το πρόγευμα αυτό, αλλά υποβάθμισε τη σημασία του θέματος δηλώνοντας στα τουρκικά: «Ναι, δε λάβαμε πρόσκληση, αλλά η σύζυγός μου δε ζει στην Τουρκία».

(ΑΠΕ - ΜΠΕ)

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ