Πρωτόπαππας: Η εσωκομματική κατάσταση υπεύθυνη για την άσχημη εικόνα του κόμματος στη Βουλή - iefimerida.gr
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR
ΠΟΛΙΤΙΚΗ 

Πρωτόπαππας: Η εσωκομματική κατάσταση υπεύθυνη για την άσχημη εικόνα του κόμματος στη Βουλή

Με την εσωκομματική κατάσταση στο ΠΑΣΟΚ, ενόψει και της εκλογής αρχηγού, συνέδεσε ο κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος του κόμματος Χρήστος Πρωτόπαππας την «κακή εικόνα», που παρουσίασε, όπως παραδέχθηκε, ΚΟ του κόμματος στη χθεσινή ψηφοφορία στη Βουλή.

Μιλώντας στο ραδιόφωνο της ΝΕΤ, ο κ. Πρωτόπαππας τόνισε:

«Όταν στελέχη την ίδια μέρα είχαν απαξιώσει τα πάντα, όταν διάλογος δεν είχε γίνει στο εσωτερικό μας και όταν ο κάθε βουλευτής δέχεται τρομερή πίεση από την κοινωνία και αυτό δεν συντίθεται μέσα από μια οργανωμένη πολιτική δουλειά, είναι λογικό ότι θα ξεσπάει με τέτοιο τρόπο. Δεν περίμενα να γίνει κάτι διαφορετικό- ήταν η εικόνα της κατάστασης που υπάρχει στο ΠΑΣΟΚ σήμερα».

Η διαδικασία εκλογής αρχηγού έπρεπε να έχει τελειώσει πολύ πριν, επανέλαβε ο κ. Πρωτόπαππας και άφησε αιχμές για τις δηλώσεις Χρυσοχοΐδη για το μνημόνιο λέγοντας:

«Ψήφισα το μνημόνιο, αφού πρώτα το διάβασα- και το ψήφισα με μοναδικό στόχο τη σωτηρία της χώρας που τότε βρισκόταν μπροστά στη χρεοκοπία».

Σε ό,τι αφορά την υπόθεση της ΕΛΣΤΑΤ είπε ότι αν η δικογραφία σταλεί στη Βουλή η θέση του θα είναι «όλα στο φως» και υπενθύμισε ότι είχε σταματήσει πρωτοβουλία του ΠΑΣΟΚ για τον έλεγχο, από τη Βουλή, του «κρυφού ελλείμματος» επί ΝΔ και για το πώς προέκυψε το έλλειμμα του 2009.

Και πρόσθεσε: «Δυστυχώς κάποιοι συνάδελφοι, τότε, τον Οκτώβρη, δεν έπραξαν ορθώς και δεν καταθέσαμε το σχετικό διάβημα- μετά έγινε κι η αλλαγή κυβέρνησης, ξεχάστηκε. Μπορούμε να το κάνουμε τώρα».

(ΑΠΕ - ΜΠΕ)

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ