Η Δημοκρατική Συμμαχία θίγει πάλι το θέμα της χρηματοδότησης των κομμάτων - iefimerida.gr
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR
ΠΟΛΙΤΙΚΗ 

Η Δημοκρατική Συμμαχία θίγει πάλι το θέμα της χρηματοδότησης των κομμάτων

Το θέμα της χρηματοδότησης των κομμάτων θίγει ξανά η Δημοκρατική Συμμαχία. Ο γραμματέας της ΚΕ του κόμματος Γιάννης Οικονόμου, δήλωσε ότι αποτελεί πρόκληση για την κοινωνία που υποφέρει και την αγορά που στενάζει, τα κόμματα και κυρίως το ΠΑΣΟΚ και η ΝΔ, να χρωστούν στις τράπεζες 250 εκατομμύρια ευρώ και να εξακολουθούν να δανείζονται με ενέχυρο κρατικές επιδοτήσεις που πιθανόν να λάβουν μετά από 6 χρόνια.

Είπε επίσης ότι είναι είναι έξω από κάθε λογική την ώρα που οι επιχειρήσεις δεν μπορούν να πάρουν δάνεια από τις τράπεζες, το ΠΑΣΟΚ και η ΝΔ να δανείζονται και εκπρόσωποί τους να ζητούν από το κράτος να εγγυηθεί τα δανεικά. «Η πρακτική και η αντίδρασή τους αυτή, αποτελεί ένα ακόμα δείγμα για το πώς αντιλαμβάνονται την κατάσταση που βιώνει σήμερα η ελληνική κοινωνία», δήλωσε ο κ. Οικονόμου.

(ΑΠΕ - ΜΠΕ)

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ