Συζήτηση για την επόμενη ημέρα στην ακτοπλοΐα στην Επιτροπή της Βουλής - iefimerida.gr
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR
ΕΛΛΑΔΑ 

Συζήτηση για την επόμενη ημέρα στην ακτοπλοΐα στην Επιτροπή της Βουλής

Η μείωση του ΦΠΑ στα ακτοπλοϊκά εισιτήρια, αίτημα που πρόκειται να υποβληθεί στην τρόικα, συζητήθηκε- σύμφωνα με πληροφορίες- στην επιτροπή για την αντιμετώπιση των προβλημάτων της ακτοπλοΐας.

Στην επιτροπή, η οποία συνεδρίασε σήμερα υπό την προεδρία του υφυπουργού Ανάπτυξης Ανταγωνιστικότητας και Ναυτιλίας Άδωνι Γεωργιάδη, συμμετέχουν εκπρόσωποι των κομμάτων που στηρίζουν την κυβέρνηση.

Στη συνάντηση συμμετείχαν η βουλευτής του ΠΑΣΟΚ Κατερίνα Μπατζελή και ο υπεύθυνος του τομέα Ναυτιλίας της ΝΔ, βουλευτής Λασιθίου Γιάννης Πλακιωτάκης.

«Είχαμε την πρώτη πολύ εποικοδομητική συνάντηση με τους εκπροσώπους των υπολοίπων κομμάτων που στηρίζουν την κυβέρνηση για τα σοβαρά προβλήματα της ακτοπλοΐας. Ανανεώσαμε το ραντεβού για την επόμενη εβδομάδα, ώστε να λάβουμε τις οριστικές μας αποφάσεις για τις νομοθετικές πρωτοβουλίες και τις άλλες παραμβάσεις οι οποίες είναι απαραίτητες για να προχωρήσουμε στην επόμενη ημέρα στην ακτοπλοΐα», δήλωσε o κ. Γεωργιάδης μετά τη συνάντηση.

Σε ερώτηση ότι οι ακτοπλοϊκές εταιρείες και οι κάτοικοι των νησιών εκπέμπουν SOS, ο κ. Γεωργιάδης απάντησε: «Έχουν δίκιο, ακούμε το SOS τους γι αυτό και έγινε η σημερινή συνάντηση».

Η επόμενη συνάντηση έχει προγραμματιστεί για την ερχόμενη Δευτέρα.

(ΑΠΕ - ΜΠΕ)

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ