Δυο νεκροί και τουλάχιστον δέκα τραυματίες σε βομβιστική επίθεση αυτοκτονίας στην πόλη Μπινγκιόλ της Τουρκίας - iefimerida.gr
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR
ΚΟΣΜΟΣ 

Δυο νεκροί και τουλάχιστον δέκα τραυματίες σε βομβιστική επίθεση αυτοκτονίας στην πόλη Μπινγκιόλ της Τουρκίας

Γυναίκα καμικάζι ανατινάχθηκε σήμερα κοντά στην έδρα του Κόμματος Δικαιοσύνης και Ανάπτυξης στην πόλη Μπινγκιόλ της νοτιοανατολικής Τουρκίας, με αποτέλεσμα να σκοτωθούν δυο άνθρωποι και να τραυματιστούν τουλάχιστον 10, δήλωσε ο υπουργός Εσωτερικών Ιντρίς Ναΐμ Σαχίν.

Ο υπουργός τόνισε ότι το γραφείο του κυβερνώντος κόμματος δεν ήταν ο στόχος της επίθεσης.

Τις παραπάνω δηλώσεις έκανε ο τούρκος υπουργός από την πόλη Βαν καθώς συμμετέχει στην ομάδα που επιβλέπει τις προσπάθειες αρωγής των σεισμοπλήκτων.

(ΑΠΕ-ΜΠΕ)

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ