Καναδάς: H υπουργός Τουρισμού Ολγα Κεφαλογιάννη επισκέπτεται το Τορόντο - iefimerida.gr
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR
ΚΟΣΜΟΣ 

Καναδάς: H υπουργός Τουρισμού Ολγα Κεφαλογιάννη επισκέπτεται το Τορόντο

Επίσκεψη εργασίας θα πραγματοποιήσει στο Τορόντο, από αύριο έως το Σάββατο, η Υπουργός Τουρισμού Όλγα Κεφαλογιάννη. Θα έχει επαφές με τουριστικούς παράγοντες προκειμένου να προωθήσει θέματα του ελληνικού τουρισμού ενώ παράλληλα θα δώσει συνεντεύξεις σε μεγάλα καναδικά μέσα ενημέρωσης.

Η κ. Κεφαλογιάννη θα συναντηθεί με εκπροσώπους αεροπορικών εταιρειών, τουριστικούς πράκτορες και παράγοντες του tουρισμού στον Καναδά, προκειμένου να ενημερώσει για τη νέα προοπτική του τουριστικού προϊόντος στην Ελλάδα.

Η υπουργός Τουρισμού, επίσης, θα παρευρεθεί στην ετήσια εκδήλωση του Ελληνοκαναδικού ιδρύματος «Hellenic Heritage Foundation» κατά την οποία θα βραβευθεί ο ιδρυτής των έξυπνων συσκευών Blackberry, Μάικ Λαζαρίδης με το βραβείο «Lifetime Achievement Award".

(ΑΠΕ-ΜΠΕ)

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ