Τρίκαλα: Δόθηκε στην κυκλοφορία ακόμη ένα τμήμα της Ε.Ο. Λάρισας – Τρικάλων - iefimerida.gr
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR
ΕΛΛΑΔΑ 

Τρίκαλα: Δόθηκε στην κυκλοφορία ακόμη ένα τμήμα της Ε.Ο. Λάρισας – Τρικάλων

Δόθηκε σήμερα στην κυκλοφορία, από την Περιφέρεια Θεσσαλίας, ακόμη ένα τμήμα της Εθνικής Οδού Λάρισας - Τρικάλων, παρουσία του περιφερειάρχη Θεσσαλίας, Κώστα Αγοραστού, του αντιπεριφερειάρχη Περιφερειακής Ενότητας Τρικάλων, Χρήστου Μιχαλάκη και υπηρεσιακών παραγόντων.

Συγκεκριμένα, πρόκειται για τμήμα του έργου «Ολοκλήρωση διαλυθεισών εργολαβιών - Κατασκευή τμήματος Ε.Ο. Λαρίσης - Τρικάλων και παράπλευρων και κάθετων αγροτικών οδών» και «Κατασκευή γέφυρας Πηνειού στο Κουτσόχερο μετά των προσβάσεων».

Σε δηλώσεις του ο Αγοραστός, υπογράμμισε ότι παραδίδονται στη κυκλοφορία άλλα 3,5 χιλιόμετρα κύριας αρτηρίας, με τέσσερις λωρίδες ανά κατεύθυνση, 11 χιλιόμετρα, του ενός ρεύματος κυκλοφορίας προς Τρίκαλα, τρεις κόμβοι (στους Ταξιάρχες, τον Πετρόπορο και τους Γεωργανάδες), αλλά και οι παράπλευροι οδοί.

Όπως είπε, πρόκειται για ένα μεγάλο έργο, που εντάχθηκε και δημοπρατήθηκε το 2010, ενώ η σύμβαση κατασκευής υπεγράφη τον Ιούλιο του 2011. "Αποτελεί έργο σημαία για τη χώρα μας και η υλοποίησή του προχωρά απρόσκοπτα", κατέληξε ο περιφερειάρχης.

(ΑΠΕ-ΜΠΕ)

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ