Ο Raphael Kübler νέο μη εκτελεστικό μέλος στο ΔΣ του ΟΤΕ - iefimerida.gr
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR
ΕΛΛΑΔΑ 

Ο Raphael Kübler νέο μη εκτελεστικό μέλος στο ΔΣ του ΟΤΕ

Νέο μη εκτελεστικό μέλος εξελέγη από το Διοικητικό Συμβούλιο του ΟΤΕ ο Raphael Kübler, σε αντικατάσταση του παραιτηθέντος μη εκτελεστικού μέλους Timotheus Höttges, για το υπόλοιπο της θητείας αυτού, δηλαδή μέχρι την ημερομηνία της Τακτικής Γενικής Συνέλευσης των Μετόχων, το 2015.

O κ. Raphael Kübler είναι ανώτατος αντιπρόεδρος σε θέματα Ελέγχου Ομίλου στην Deutsche Telekom AG από το 2009, υπεύθυνος για τον χρηματοοικονομικό προγραμματισμό, την ανάλυση και την οργάνωση όλου του γερμανικού τηλεπικοινωνιακού ομίλου, καθώς και τη χρηματοοικονομική διαχείριση της κεντρικής διοίκησης και των κοινών υπηρεσιών του. Από το 2003 έως το 2009 διετέλεσε Γενικός Διευθυντής Χρηματοοικονομικών Θεμάτων της T-Mobile Deutschland GmbH, την εταιρεία κινητής τηλεφωνίας της Deutsche Telekom AG στη Γερμανία. Από το 2000 έως το 2003 είχε διατελέσει Ανώτατος Αντιπρόεδρος σε θέματα Συγχωνεύσεων & Εξαγωγών του Ομίλου της Deutsche Telekom. Είναι μέλος των εποπτικών συμβουλίων της T-Systems International, της T-Mobile USA, Inc. και της Deutsche Telekom Kundenservices GmbH, της θυγατρικής εταιρείας της Deutsche Telekom AG σε θέματα εξυπηρέτησης πελατών.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΟΤΕ Deutche Telecom μη εκτελεστικό μέλος
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ