Γαλλία: Υπό αστυνομική φρούρηση λύκεια και κολέγια του Στρασβούργου, έπειτα από απειλή για μακελειό που έγινε μέσω Διαδικτύου - iefimerida.gr
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR
ΚΟΣΜΟΣ 

Γαλλία: Υπό αστυνομική φρούρηση λύκεια και κολέγια του Στρασβούργου, έπειτα από απειλή για μακελειό που έγινε μέσω Διαδικτύου

Υπό αστυνομική προστασία τέθηκαν σχολεία του Στρασβούργου, ύστερα από μήνυμα ενός προσώπου μέσω Διαδικτύου —αναρτήθηκε από έναν υπολογιστή σε Ίντερνετ καφέ της πόλης— ότι προτίθεται να διαπράξει μακελειό σε σχολείο με πυροβόλο όπλο.

Υπό την προστασία της αστυνομίας τέθηκαν πολλά λύκεια και κολέγια στην περιοχή του Στρασβούργου μετά την απειλή από το άγνωστο μέχρι στιγμής πρόσωπο αυτό. Σύμφωνα με δημοσιογραφικές πηγές η παρουσία της αστυνομίας επιβεβαιώθηκε στα λύκεια και κολέγια Notre Dame, Ste-Clotilde, Sion, Kleber, Marc Bloch (Bischheim) και René Cassin.

Το γεγονός έχει προκαλέσει έντονη ανησυχία σε γονείς και μαθητές στην περιοχή του Στρασβούργου καθώς, μόλις χθες, ένας άνδρας αυτοκτόνησε μπροστά στους μαθητές ενός νηπιαγωγείου στο Παρίσι.

(ΑΠΕ-ΜΠΕ)

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ