Οι συντεχνίες των Κυπριακών Αερογραμμών ζητούν δέσμευση από την κυβέρνηση ότι δεν θα κλείσει η εταιρεία - iefimerida.gr
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR
ΚΟΣΜΟΣ 

Οι συντεχνίες των Κυπριακών Αερογραμμών ζητούν δέσμευση από την κυβέρνηση ότι δεν θα κλείσει η εταιρεία

Οι συντεχνίες των εργαζομένων στις Κυπριακές Αερογραμμές (ΚΑ) ζητούν από την κυβέρνηση πολιτική δήλωση ότι δεν θα προχωρήσει στο κλείσιμο του κυπριακού αερομεταφορέα, ο οποίος αντιμετωπίζει οξύτατο πρόβλημα επιβίωσης.

Παράλληλα, οι συντεχνίες εκφράζουν δυσφορία για την ανάληψη εκτελεστικών-διευθυντικών καθηκόντων από στελέχη της Λουτφχάνσα, έως την ολοκλήρωση του σχεδίου αναδιάρθρωσης του κρατικού αερομεταφορέα.

Πληροφορίες αναφέρουν ότι παραμένουν να διευκρινιστούν ακόμα κάποια θέματα που άπτονται της δομής και της αμοιβής των συμβούλων της Λουφτχάνσα, οι οποίοι θα εργοδοτηθούν για εννέα μήνες.

Ανοικτό θέμα παραμένει, επίσης, ο τρόπος με τον οποίο θα δουλέψουν.

Εκπρόσωπος των συντεχνιών δήλωσε ότι οι σύμβουλοι της Λουφτχάνσα προέρχονται από την ίδια εταιρεία στην οποία ανήκει και η AEGAN, που, όπως υποστήριξε, είναι κύριος ανταγωνιστής των Κυπριακών Αερογραμμών.

(ΑΠΕ-ΜΠΕ)

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ