Προηγείται ο Σαρίφ σύμφωνα με τα προκαταρκτικά αποτελέσματα των εκλογών το Πακιστάν - iefimerida.gr
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR
ΚΟΣΜΟΣ 

Προηγείται ο Σαρίφ σύμφωνα με τα προκαταρκτικά αποτελέσματα των εκλογών το Πακιστάν

Ο πρώην πρωθυπουργός Ναουάζ Σαρίφ έχει πάρει μια ισχυρή διαφορά έναντι των αντιπάλων του στις γενικές εκλογές του Πακιστάν, σύμφωνα με τα όσα έδειξαν τα προκαταρκτικά αποτελέσματα της Κυριακής.

Ο ιδιωτικός τηλεοπτικός σταθμός Geo News ανέφερε ότι το κόμμα του Σαρίφ το PML-N καταλαμβάνει 126 από τις συνολικά 268 κοινοβουλευτικές έδρες.

Οι εκλογικοί αξιωματούχοι είπαν ότι η προσέλευση ήταν περίπου 60% μεταξύ των 86 εκατομμυρίων ψηφοφόρων, που ήταν μία από τις υψηλότερες συμμετοχές των τελευταίων ετών .

Η εκλογή αυτή επίσης σηματοδοτεί για πρώτη φορά τη δημοκρατική μετάβαση από μία πολιτική κυβέρνηση σε κάποια άλλη. Ο επικεφαλής της εκλογικής επιτροπής Φαχρουντίν Ιμπραχιμ αποκαλούσε τον εαυτό του «ένα ευτυχισμένο άνθρωπο», κηρύσσοντας την εκλογική διαδικασία διαφανή.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ