Συρία: Τραυματίστηκε ο επικεφαλής του ισλαμιστικού Μετώπου Αλ Νόσρα - iefimerida.gr
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR
ΚΟΣΜΟΣ 

Συρία: Τραυματίστηκε ο επικεφαλής του ισλαμιστικού Μετώπου Αλ Νόσρα

Ο επικεφαλής του ισλαμιστικού Μετώπου Αλ Νόσρα, το οποίο πολεμάει κατά των συριακών αρχών, τραυματίστηκε σήμερα από βομβαρδισμό που πραγματοποίησε ο συριακός στρατός στην επαρχία της Δαμασκού, ανακοίνωσε το Συριακό Παρατηρητήριο Ανθρωπίνων Δικαιωμάτων.

Ο Αμπού Μοχάμεντ αλ Τζουλάνι τραυματίστηκε μαζί με άλλα μέλη της οργάνωσής του κατά τον βομβαρδισμό που είχε στόχο τους ίδιους σε έναν νότιο τομέα της επαρχίας της Δαμασκού, πρόσθεσε το παρατηρητήριο.

Η μη κυβερνητική αυτή οργάνωση διευκρίνισε ότι τις πληροφορίες για τον τραυματισμό του επικεφαλής του Μετώπου Αλ Νόσρα τις έλαβε από μαχητές που βρίσκονται στην ζώνη αυτήν.

Ο πρόεδρος του παρατηρητηρίου Ράμι Αμπντελραχμάν σημείωσε ότι ο επικεφαλής του Μετώπου Αλ Νόσρα τραυματίστηκε στο ένα πόδι, αλλά δεν μπορούσε προς το παρόν να διευκρινίσει περαιτέρω.

Η οργάνωση αυτή, την οποία οι ΗΠΑ έχουν κατατάξει στις τρομοκρατικές, είχε αρχικά γίνει γνωστή στην Συρία από επιθέσεις αυτοκτονίας που είχε πραγματοποιήσει, ενώ στην συνέχεια άρχισε να πολεμάει στο πλευρό των ανταρτών που μάχονται κατά του καθεστώτος του Σύρου προέδρου Μπασάρ αλ Άσαντ.

(ΑΠΕ-ΜΠΕ)

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ