Αμερικανοί στρατιώτες σκοτώθηκαν από έκρηξη βόμβας στο Αφγανιστάν - iefimerida.gr
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR
ΚΟΣΜΟΣ 

Αμερικανοί στρατιώτες σκοτώθηκαν από έκρηξη βόμβας στο Αφγανιστάν

Πέντε Αμερικανοί στρατιώτες σκοτώθηκαν από έκρηξη βόμβας στο νότιο Αφγανιστάν, δήλωσε σήμερα εκπρόσωπος των αμερικανικών ενόπλων δυνάμεων. Οι Ταλιμπάν εξαπέλυσαν την ετήσια εαρινή επίθεσή τους την περασμένη Κυριακή, λέγοντας ότι θα βάλουν στόχο ξένες στρατιωτικές βάσεις και διπλωματικές περιοχές.

Τρεις Βρετανοί στρατιώτες σκοτώθηκαν νωρίτερα αυτή την εβδομάδα από βόμβα που είχε τοποθετηθεί στην άκρη δρόμου στη νότια επαρχία Χελμάντ.

Ο αρχηγός της αστυνομίας της επαρχίας της Κανταχάρ, ο στρατηγός Αμπντούλ Ραζέκ, δήλωσε επίσης πως «πέντε Αμερικανοί στρατιώτες σκοτώθηκαν όταν το τεθωρακισμένο όχημά τους επλήγη από την ισχυρή έκρηξη μιας νάρκης στην περιφέρεια του Μαϊβάντ». Στην αρχική ανακοίνωσή της η δύναμη του ΝΑΤΟ δεν είχε γνωστοποιήσει την εθνικότητα των πέντε θυμάτων.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ