Συλλήψεις για διακίνηση ναρκωτικών στη Ζάκυνθο - iefimerida.gr
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR
ΕΛΛΑΔΑ 

Συλλήψεις για διακίνηση ναρκωτικών στη Ζάκυνθο

Δύο άτομα ηλικίας 20 ετών, εκ των οποίων ο ένας ημεδαπός και ο άλλος αλλοδαπός, κρατούνται από την ασφάλεια Ζακύνθου μετά την σύλληψή τους για την κατοχή ηρωίνης και χασίς σε μικρές συσκευασίες. Οι δύο νεαροί προσήχθησαν στον Εισαγγελέα Πλημελλειοδικών όπου ζήτησαν και έλαβαν προθεσμία για να απολογηθούν την Τρίτη του Πάσχα.

Τα δύο άτομα συνελήφθησαν την περασμένη Πέμπτη στο Καλαμάκι Ζακύνθου να κινούνται με επιβατικό αυτοκίνητο, στην κατοχή των οποίων βρέθηκε προσημειωμένο χρηματικό ποσό που αντιστοιχούσε σε αγοραπωλησία ηρωίνης, καθώς και δύο κινητά τηλέφωνα και το χρηματικό ποσό των 50 ευρώ.

Σύμφωνα με την αστυνομία τα δύο άτομα κανόνιζαν τηλεφωνικά την αγοραπωλησία ναρκωτικών ουσιών με τους πελάτες-χρήστες και στην συνέχεια τους καθοδηγούσαν σε συγκεκριμένα σημεία «καβάτζες» όπου είχαν κρυμμένα τα ναρκωτικά.

Σε έρευνα που ακολούθησε στην οικία του 20χρονου ημεδαπού, παρουσία δικαστικού λειτουργού, βρέθηκαν και κατασχέθηκαν:

1. 24 συσκευασίες με ηρωίνη βάρους 85 γραμμαρίων περίπου

2. δύο συσκευασίες με 260 γραμμάρια περίπου ακατέργαστης κάνναβης

3. μία ζυγαριά ακριβείας

4. ένα πιστόλι μάρκας FN 9 mm με σιγαστήρα, γεμιστήρα και τρία φυσίγγια

(ΑΠΕ-ΜΠΕ)

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ