Πακιστάν: Να υπερασπιστεί τον εαυτό του απέναντι στις κατηγορίες που του αποδίδονται δεσμεύτηκε ο πρώην πρόεδρος Μουσάραφ - iefimerida.gr
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR
ΚΟΣΜΟΣ 

Πακιστάν: Να υπερασπιστεί τον εαυτό του απέναντι στις κατηγορίες που του αποδίδονται δεσμεύτηκε ο πρώην πρόεδρος Μουσάραφ

Ο πρώην πρόεδρος του Πακιστάν Περβέζ Μουσάραφ δήλωσε σήμερα ότι θα υπερασπιστεί τον εαυτό του κατά των κατηγοριών για τρομοκρατία που τού αποδίδονται σε σχέση με την μεταχείριση που επεφύλαξε στους δικαστικούς λειτουργούς αφότου επέβαλε κατάσταση εκτάκτου ανάγκης στη χώρα το 2007.

"Αυτές οι κατηγορίες είναι πολιτικά υποκινούμενες και θα τις αντικρούσω στο δικαστήριο, όπου στο τέλος θα λάμψει η αλήθεια", αναφέρει ο Μουσάραφ σε ανακοίνωσή του που ανέβασε στη σελίδα του στο Facebook.

Η ανακοίνωση εκδόθηκε ύστερα από την εκούσια εμφάνισή του στο δικαστήριο σήμερα το πρωί και στη συνέχεια τον κατ΄οίκον περιορισμό που τού επιβλήθηκε.

"Σήμερα έδωσα τέλος στη μαζική παραπλάνηση και στη φρενίτιδα των μίντια που προέκυψε μετά την χωρίς ένταλμα κίνηση του Ανώτατου Δικαστηρίου του Ισλαμαμπάντ", ανέφερε ο Μουσάραφ.

(ΑΠΕ-ΜΠΕ)

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ