Σε συστράτευση για την οικονομία καλεί η κυπριακή κυβέρνηση - iefimerida.gr
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR
ΚΟΣΜΟΣ 

Σε συστράτευση για την οικονομία καλεί η κυπριακή κυβέρνηση

Η κυπριακή κυβέρνηση κάλεσε όλους να παραμερίσουν πρόσκαιρες διαφωνίες και να συνεργαστούν για την ανοικοδόμηση της οικονομίας, τονίζοντας ότι μπροστά στις δύσκολες στιγμές θα πρέπει να υπερισχύσει το κοινό καλό και η ενότητα.

«Είναι πρωτόγνωρες οι συνθήκες που ζούμε με την οικονομική τραγωδία που πλήττει τη χώρα μας, συνθήκες που επιβάλλουν σε όλους μας να λειτουργήσουμε συναινετικά, και παρ' όλες τις διαφωνίες μας να κάνουμε την ενότητα, μέσα από το διάλογο, πυξίδα των ενεργειών μας» τονίζει σε γραπτή ανακοίνωσή του ο κυβερνητικός εκπρόσωπος Χρίστος Στυλιανίδης.

Αφού αναφέρει ότι είναι γνωστές οι διαφωνίες που υπάρχουν, είτε σε επίπεδο φιλοσοφίας είτε σε επίπεδο χειρισμών, παροτρύνει: «Ας θεωρηθούν αυτές οι διαφωνίες λεπτομέρειες και δευτερεύουσες. Το πρώτιστο είναι η επίτευξη της μεγαλύτερης δυνατής ενότητας. Μας παρακολουθεί η Ιστορία και η ιστορική ευθύνη δεν είναι κενό σχήμα λόγου. Είναι λόγια που επιβάλλουν πράξεις και έργα».

«Αποφύγαμε την ολοκληρωτική χρεοκοπία. Τώρα προχωρούμε και πρέπει να προχωρήσουμε όλοι μαζί για να ξανακτίσουμε την οικονομία και τον τόπο μας» καταλήγει ο εκπρόσωπος.

(ΑΠΕ-ΜΠΕ)

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ