Σε τροχιά σύγκρουσης Κυβέρνηση–ΣΥΡΙΖΑ για τις δηλώσεις περί λιντσαρίσματος - iefimerida.gr

Σε τροχιά σύγκρουσης Κυβέρνηση–ΣΥΡΙΖΑ για τις δηλώσεις περί λιντσαρίσματος

 Σε τροχιά σύγκρουσης Κυβέρνηση – ΣΥΡΙΖΑ για τις δηλώσεις περί λιντσαρίσματος
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Φωτιές άναψε η ομιλία του βουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ, Στάθη Παναγούλη, στη Βουλή ο οποίος προέβλεψε μέχρι και θάνατο από... λιντσάρισμα για εκείνους που ψήφισαν το Μνημόνιο προκαλώντας την οργισμένη αντίδραση της κυβέρνησης.

Επειτα από τη συνέντευξη του Αλέξη Τσίπρα στην εφημερίδα Die Zeit που πυροδότησε αλυσιδωτές αντιδράσεις εντός και εκτός Κοινοβουλίου, ο Στάθης Παναγούλης δημιούργησε νέο πονοκέφαλο στην αξιωματική αντιπολίτευση.

Ο ίδιος ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ υπογράμμισε πάντως ότι αυτές είναι οι προσωπικές του απόψεις και δεν αντανακλούν στο κόμμα και το ίδιο έπραξε και η Κουμουνδούρου που, μετά τις γενικευμένες αντιδράσεις, με επιστολή της, κράτησε αποστάσεις από τις δηλώσεις τονίζοντας ότι «ούτε ως λεκτική υπερβολή δεν είναι αποδεκτές».

Από την πλευρά του το Μαξίμου, μέσω του εκπροσώπου του, Σίμου Κεδίκογλου, χαρακτήρισε πολιτική κατάντια του Αλέξη Τσίπρα τις δηλώσεις και κάλεσε τον ΣΥΡΙΖΑ να διαγράψει τον Στάθη Παναγόπουλο «διαφορετικά είναι βαριά υπόλογος απέναντι στην ελληνική κοινωνία»

Η απάντηση της Κουμουνδούρου ήταν μια «αντιπρόταση» προς τη ΝΔ να διαγράψει τον Παναγιώτη Ψωμιάδη για παλαιότερες δηλώσεις ότι η Χρυσή Αυγή είναι αδελφό κόμμα με τον κυβερνητικό εκπρόσωπο να τονίζει « Ο φόβος να διαγράψει τον κ. Παναγούλη κάνει τον κ. Τσίπρα να προσθέσει και μια 13η συνιστώσα στον ΣΥΡΙΖΑ, αυτή που προωθεί εμφύλιο πόλεμο».

Σε αντίστοιχο κλίμα και η επίσημη τοποθέτηση του ΠΑΣΟΚ, μέσω twitter, πως ο ΣΥΡΙΖΑ πρέπει να μαζέψει τον βουλευτή του που προαναγγέλλει λαϊκές εκτελέσεις.

Και ο υπουργός Οικονομικών, Γιάννης Στουρνάρας, χαρακτήρισε, από το βήμα της, άδειας σε γενικές γραμμές, Βουλής «γελοίες κραυγές τα περί λιντσαρισμάτων και ειδικών δικαστηρίων».







Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ