Στουρνάρας : Δεν θα γίνουμε η Ιφιγένεια της Ευρώπης - iefimerida.gr

Στουρνάρας : Δεν θα γίνουμε η Ιφιγένεια της Ευρώπης

Στουρνάρας : Δεν θα γίνουμε η Ιφιγένεια της Ευρώπης
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Νέες βολές κατά των ευρωπαίων εταίρων εξαπέλυσε ο υπουργός Οικονομικών τονίζοντας ότι η χώρα δεν μπορεί να θυσιαστεί για να σταλεί μήνυμα σε όποιες χώρες δεν συμμορφώνονται.

«Θα ήταν κρίμα να γίνει η Ελλάδα η Ιφιγένεια της Ευρώπης» δήλωσε από το βήμα της Βουλής ο υπουργός Οικονομικών, Γιάννης Στουρνάρας τονίζοντας ότι μπορεί ορισμένοι από τους ευρωπαίους να το επιθυμούν για να παραδειγματιστούν οι υπόλοιποι «άτακτοι» της ευρωπαϊκής περιφέρειας και να φυσήξει ούριος άνεμος για τους υπολοίπους.

Σχολιάζοντας τις δηλώσεις του Στάθη Παναγούλη έκανε λόγο «για γελοίες κραυγές περί ειδικών δικαστηρίων και λιντσαρισμάτων»

Αναφορικά με τα μέτρα επισήμανε «Σε κανένα μέλος της κυβέρνησης και σε κανένα βουλευτή της συμπολίτευσης δεν είναι εύκολο να ψηφίζει τα μέτρα που ψηφίστηκαν την Τετάρτη, ώστε να μπορέσουν να υλοποιηθούν οι στόχοι που θέτει ο Προϋπολογισμός. Αλλά ουδείς πρότεινε σε αυτήν την αίθουσα μια βιώσιμη εναλλακτική λύση. Ακούστηκαν μεγάλα λόγια αλλά όχι εναλλακτικές λύσεις, διότι δυστυχώς δεν υπάρχουν. Αυτή είναι η ωμή αλήθεια. Αυτά που προτάθηκαν από την αντιπολίτευση ισοδυναμούν με άτακτη χρεοκοπία και αν εφαρμοστούν θα φέρουν πείνα και δυστυχία».

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ