Παίρνει αποστάσεις από τον Παναγούλη ο ΣΥΡΙΖΑ - iefimerida.gr

Παίρνει αποστάσεις από τον Παναγούλη ο ΣΥΡΙΖΑ

Παίρνει αποστάσεις από τον Παναγούλη ο ΣΥΡΙΖΑ
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Αδειάζει η Κουμουνδούρου τον Στάθη Παναγούλη έπειτα από τις προκλητικές του δηλώσεις του για τα ειδικά δικαστήρια τονίζοντας ότι πρόκειται για τις προσωπικές απόψεις του βουλευτή και δεν εκφράζουν το κόμμα της αξιωματικής αντιπολίτευσης.

Μεταξύ άλλων ο ΣΥΡΙΖΑ τονίζει ότι ο ίδιος ο Στάθης Παναγούλης έχει ήδη αναλάβει την ευθύνη των όσων είπε και έχει τονίσει ότι πρόκειται για δικές του απόψεις και όχι του κόμματος.

Στην ανακοίνωση το γραφείο Τύπου καθιστά σαφές ότι οι δηλώσεις του Στάθη Παναγούλη δεν είναι αποδεκτές ούτε ως λεκτική υπερβολή.

Παράλληλα, απαντώντας στον Σίμο Κεδίκογλου, ο ΣΥΡΙΖΑ «αντιπροτείνει» τη διαγραφή του Παναγιώτη Ψωμιάδη ο οποίος πριν από καιρό είχε αποκαλέσει τη Χρυσή Αυγή αδελφό κόμμα.

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

«Ο βουλευτής της Β΄ Αθηνών του ΣΥΡΙΖΑ-ΕΚΜ Στάθης Παναγούλης κατά τη σημερινή του παρέμβαση στη Βουλή ανέλαβε προσωπικά την ευθύνη των λεγομένων του διευκρινίζοντας και ο ίδιος από μεριάς του ότι εκφράζουν τον ίδιο και μόνον . Ούτε ως λεκτική υπερβολή δεν μπορούν να γίνουν αποδεκτά από τον ΣΥΡΙΖΑ- ΕΚΜ .

Όσον αφορά τις υποδείξεις του κυβερνητικού εκπροσώπου ας τις υποβάλει προς τον αρχηγό του προτείνοντάς του τη διαγραφή του υπεύθυνου του προεκλογικού αγώνα βόρειας Ελλάδας κ. Ψωμιάδη όταν αποκαλούσε την φασιστική Χρυσή Αυγή ως αδελφό κόμμα .

Σε σχέση με τις επενδύσεις πρέπει να καταλάβει ο κυβερνητικός εκπρόσωπος πως άλλο είναι το ξεπούλημα της δημόσιας περιουσίας και το χάρισμα φιλέτων στους ημετέρους και άλλο μια εθνική αναπτυξιακή προσπάθεια προς όφελος της κοινωνίας .

Εμείς το πατριωτικό μας καθήκον το γνωρίζουμε και το υπηρετούμε , αυτοί το έγκλημά τους εις βάρος του λαού το έχουν συνειδητοποιήσει ;»

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ